Sitcom levél

 2013.03.17. 19:53

Kedves Zoltán!

 

Az általatok küldött anyag feldolgozását most nem tudom vállalni.
Az olvasottak után végig gondoltam a dolgot, és nagyjából 10-14 napot kellene egyhuzamban dolgoznom az első két 7 perccel ahhoz, hogy a nekem megfelelő minőségű szöveget produkálhassam.

A karakterek között vannak meglehetősen más érdeklődésűek. Míg az egyikhez - példát töröltem - ismeretek szükségesek, a másikhoz a - példát töröltem -, a harmadikhoz az - példát töröltem - ismerete kellene. Jelenleg ezekhez csak felszínes vicceket tudnék kigondolni.

A felszínes humort, szintén a karakter jellegéből adódóan, nem tartom jó ötletnek. A karakterek a legkevésbé sem szerencsés figurák. Életük sok ügyetlen választásban bővelkedik (pl.: - példát töröltem -). Emellett sztereotípiákkal terheltek (pl.: - példát töröltem -).
Ennek ellensúlyozására, ezért egy erős, maró humorral terhelném meg a szöveget. Ezzel lehetne elérni, hogy a felületességből komoly karikatúra váljon.

Ahhoz, hogy a maró humort előállíthassam, a karakterek lelki fejlődését, az őket ért hatásokat kellene részletesen végig gondolnom.

Ezek számomra roppant izgalmas feladatok, de jelenleg nincs időm egy ekkora munkára.
Vizsgaidőszakom végén jelentkezem, meglátjuk, tudok-e még segíteni.

Viszont! Addig Felajánlom, hogy a http://gyomejoko.blog.hu/tags/mese helyre feltöltött meséimet Zab Zakariás név alatt felhasználhatjátok. A meséim sokfélék. Nektek a http://gyomejoko.blog.hu/tags/remese, http://gyomejoko.blog.hu/tags/pestimese és http://gyomejoko.blog.hu/tags/tanmese címkéket ajánlom.
Kérem visszajelzéseteket, ha használjátok! Köszönöm!

Július felé jelentkezem! Nektek sikeres munkát kívánok!

 

Üdvözlettel:

Sablik Henrik

Címkék: mese tanmese kommentár remese pestimese

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomejoko.blog.hu/api/trackback/id/tr735140031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása