Virtuális gyilkosság

 2011.06.09. 20:29

 geek-mese

 

Úgy alakult egyszer, hogy Kaylis233 összefutott -o8fly8o-al a kemenYlegenY chatroomban. Nem tudták egymásról, de mindketten először akarták kipróbálni a virtuális erőszakot. Ebben a szobában kötelező volt egymást osztani. Állítólag bűnözők hozták létre, gyakorlás céljából. A privát beszélgetések között legendásan durva beszólások születtek.

Kaylis233 kezdeményezett -o8fly8o-nál:

- Faszt keresel itt?
- Fasz közöd van. Ki a kurvaanyád vagy te, hogy bekérdezzél?
- Jobb, ha nem tudod.
- Jaaaj! Ez nem a meleg csati, hogy szopassál, faszkalapkám!
 

Itt a beszélgetés lendületet kapott, majd néhány kiváló fordulat, csattanós megjegyzés után:

- KURVÁRA LENYOMOZTAM AZ IPDET!!!!!!! - írta -o8fly8o-, és nem véletlenül volt lenyomva a CapsLock.

- :) 47°30´9.5´´ ; 19°4´7.74´´ Ezek a GPS koordinátáid. Az elejétől kezdve tudom, ki vagy. Az embereimnek most kellene érkeznie érted.

-o8fly8o-on ijedtség lett úrrá. Végig gondolt mindent. A figura végig nyugodt volt, csak röhögött, amikor ő sértegetni, fenyegetni akarta. Végig előtte járt egy lépéssel! Végig... Végig... Végig... A lábából hirtelen kifutott a vér, mintha megfagyott volna, szívverése rettenetesen felgyorsult. Fülében egyre erősödött a lüktetés, amely csak fokozta, hogy agyát egy langymeleg, lassan pattogó, puha foltnak érezze. Nem tudta, hogy szétfolyik vagy felrobban feje.

Az ajtón ekkor kopogtattak.

 

 

 

Címkék: film mese írások

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomejoko.blog.hu/api/trackback/id/tr322971572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása